Power News
  • Actualitate
  • Monden
No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Monden
Power News
No Result
View All Result
Power News
No Result
View All Result

Rețeta de Post Vedetă: Cum Gătești O Ciorbă de Perisoare din Ciuperci Incredibil de Sățioasă și Aromată

18 noiembrie 2025
in Actualitate

Căutați o rețetă de post care să fie consistentă, sănătoasă și plină de savoare? Ciorba de perisoare din ciuperci este soluția perfectă! Textura perisoarelor din ciuperci este surprinzător de asemănătoare cu cea a cărnii, transformând acest preparat într-un prânz sau o cină memorabilă.

Iată cum prepari această delicatesă simplă și rapidă!

Ingrediente Necesare

 

Pentru Ciorbă Pentru Perisoare
1 ceapă mare $500\text{ g}$ ciuperci
1 ardei roșu $7$ linguri făină
$200\text{ g}$ varză tocată (sau rasă) $3$ linguri ulei
$3$ linguri ulei (pentru călit) Busuioc uscat (sau proaspăt)
$1/2$ cutie de roșii cubulețe Pătrunjel proaspăt
Legume asortate (morcov, țelină etc.) Mărar proaspăt
Apă, sare, piper, foi de dafin Sare și piper (după gust)

Mod de Preparare (Pas cu Pas)

 

1. Baza Ciorbei: Călirea și Fierberea Legumelor

 

  1. Călirea: Taie mărunt ceapa și ardeiul roșu. Încinge cele $3$ linguri de ulei într-o oală mare. Adaugă ceapa și ardeiul și călește-le timp de 5 minute.

  2. Adaugarea Legumelor: Adaugă varza tocată și legumele asortate (morcov, țelină etc.).

  3. Fierberea: Completează cu apă, sare, piper și la final, adaugă frunzele de dafin. Amestecă bine și lasă baza ciorbei să fiarbă la foc mediu.

2. Perisoarele din Ciuperci: Secretul Rețetei

 

  1. Fierberea Ciupercilor: Fierbe ciupercile în apă cu sare timp de 10 minute. Scurge-le bine de apă.

  2. Prepararea Compoziției: Folosește un blender sau un mixer vertical pentru a mărunți ciupercile fierte până obții o pastă.

  3. Amestecarea: Pune pasta de ciuperci într-un bol. Adaugă făina, busuiocul, sarea și piperul. Amestecă foarte bine până obții o compoziție omogenă.

3. Finalizarea Ciorbei

 

  1. Formarea Perisoarelor: Umezește-ți mâinile și formează perisoarele de dimensiunea dorită.

  2. Gătirea: Adaugă perisoarele în ciorba care fierbe. Gătește la foc mic până când perisoarele se ridică la suprafață, semn că sunt gătite.

  3. Finisarea: Oprește focul. Adaugă roșiile tăiate cubulețe și verdeața proaspătă tocată (pătrunjel și mărar).

Servește ciorba fierbinte. Poftă bună!

ShareTweetPin
Next Post

Cardurile de alimente se alimentează înainte de sărbători, însă apare o schimbare importantă: toți beneficiarii vor fi verificați la domiciliu

Discussion about this post

Cât te costă cu adevărat porcul de Crăciun? Pierderile de greutate după sacrificare și prețurile reale

Cât câștiga, de fapt, Dan Capatos pe emisiune. Dezvăluiri după plecarea din Antenă

Nicușor Dan, reacție după amenințările lui Vladimir Putin: „Declarații pentru publicul intern”

Noaptea de Sfântul Nicolae: momentul în care trei zodii intră în cea mai frumoasă transformare

Rugăciunea care se rostește în noaptea de Moș Nicolae. Ce trebuie să faci pe 5 spre 6 decembrie

Ce să pui în portofel de Moș Nicolae ca să ai noroc tot anul: tradiții, obiceiuri și legenda Sfântului

ROL.ro

© 2025 PowerNews.ro

  • ROL.ro
  • Ortodoxia.me
  • Femina.ro
  • Travel.ro
  • Cinema.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate
  • ANPC

Urmariti-ne

No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Monden
Contactați-ne

© 2025 PowerNews.ro